Taut

Baca lebih lanjut

Iklan
Taut

1. Lay berkata, ia tidur dengan Chen.

2. Sehun mengungkapkan kalau di grup ia sangat menyukai Lu Han.

3. Baekhyun berkata kalau ia ingin sekali dekat dengan Kris, karena menurutnya Kris sangat keren.

4. Kalau ada kompetisi aegyo, Tao akan melakukan “bbuing bbuing”

5. Di panggung Suho sedikit takut oleh Tao………Tetapi sebenarnya Tao suka sekali merengek.

6. Seseorang bertanya pada mereka “apa momen paling berkesan”, Kris berkata kalau itu adalah hari showcase mereka karena mereka ada bersama dengan fans mereka.

7. Mereka bilang kalau mereka sering mandi bersama tetapi mereka harap fans tidak salah paham akan hal itu.

8. Menurut para member di EXO, Kris sangat tampan layaknya Super Junior Siwon.

9. Lay menjawab pertanyaan mengenai bagaimana susunan tidur mereka di dorm, Tao tidur sendiri.

10. Menurut para member, mereka berkata kalau hubungan Tao dan Lay sangatlah baik.

11. Kris bilang kalau sampai sekarang, bahasa Koreanya masih tidak terlalu bagus; para hyung mengajarkannya bagaimana berkata “jjang”.

ENGLISH TRANSLATION:

[MAGAZINE] Unlimited Entertainment – Private Life Exposure!

1. Lay said, he sleeps with Chen.
2. Sehun revealed that within the group he really likes Lu Han.
3. Baekhyun said that he wants to be close with Kris, because he feels that Kris is really cool.
4. During the aegyo competition, Tao will do “bbuing bbuing”
5. On stage Suho’s a bit scared of Tao………But really Tao loves to whine.
6. Someone asked them “what was their most memorable moment”, Kris said it was the day of the showcase because they were together with their fans.
7. They said that they shower together often but they wish their fans won’t take it in the wrong way.
8. The members think that within the EXO members, Kris is as handsome as Super Junior’s Siwon.
9. Lay answered the question about how sleeping arrangements are in the dormitory, Tao lives alone.
10. According to the members, they say that Tao and Lay’s relationship is very good.
11. Kris said that up till now, his Korean still isn’t very good; The hyungs taught him how to say “jjang”.

translation cr; xuan + hyerin @ exom-trans

indo trans by: airdef @ EXOnesia

shared by: airdef @ EXOnesia

re-shared by : triandriani @ EXO_INDOFans

please take out with full credits. 

Taut

Yunho: Selama ini, aku juga sudah melihat klip teaser mereka. Sebenarnya, sebagai senior mereka, aku menyaksikan mereka latihan dan juga menawarkan nasihat untuk mereka. Ketika aku memandang mereka, aku melihat bagaimana diriku ketika aku dahulu sebagai pendatang baru. Mereka latihan sangat keras dan menunjukkan potensi mereka. Oleh karena itu, aku yakin mereka mampu untuk sukses. Aku harap mereka mampu menunjukkan penampilan terbaik mereka.

Changmin: Mereka baru saja turun dari panggung untuk pertama kalinya. Ini membuat aku kembali berpikir tentang debut SHINee beberapa tahun lalu. Walaupun aku tidak memperhatikan mereka dari sisi seorang senior di perusahaan yang sama, aku masih akan mendukung mereka dari dalam hatiku. Kalau mereka mampu menambah banyak dukungan, itu akan menjadi suatu hal yang sangat baik. Sekarang, mereka sudah debut. Di masa yang akan datang, mereka akan menjadi penyanyi senior di SM, aku harap mereka akan menjadi senior yang dapat diandalkan di masa yang akan datang dan terus membantu junior mereka nantinya.

ENGLISH TRANSLATION:

Yunho: During this period of time, I’ve also seen their teaser clips. Actually, as their seniors, I watched them practice and also offered them advice. When I look at them, I’d see how I was like when I was a rookie. They practiced really hard and showed off their potential. Hence, I believe that they’d be able to succeed. I anticipate that they’d be able to show off their best performance.

Changmin: They have only just gone on stage for the first time. This made me think back of SHINee’s debut stage a few years back. Even if I’m not looking at them with the perspective of a senior from the same company, I’d still support them with all my heart. If they are to be able to gain lots of love, it’d be a very good thing. Now, they have debuted. In the future, they’d become senior singers in SM, I hope that they can become dependable seniors in the future and continue to help their juniors.

eng trans by: hyerin @ exom-trans

indo trans by: airdef @ EXOnesia

shared by: airdef @ EXOnesia

re-shared by : triandriani @ EXOINDO_Fans

please take out with full credits. 

Taut

English Translation :

KRIS : Dear fans, how are you? We’re finally back in China! I’m happy that we met again~ Did you know our trip in Korea? hehe.. I didn’t expect we receive so much support & love despite not promoting in Korea, it’s a surprise! Thank you so much~

Since we’re back, we can meet each other often, I’m so excited, you’ve waited for a long time right, I like you ^^

XIUMIN : Hello. I’m EXO-M’s baozi Xiumin. We promoted with EXO-K members as EXO for nearly 1 month in Korea. I feel thankful to the fans who gave us love in Korea when we promoted in Korea and fans who watched us from far in China

I was very surprised because many fans came to the airport~ I feel touched that fans were trying to greet us ㅜㅜ Please look forward to our activities in China! Our fans, I love you.

LUHAN : Dear fans, we’re back from Korea~!^^ You missed me right?!~We really missed you too!!^^haha.. We have many activities soon in China, we’ll show our best to you! I hope you can support us! I love you~!

LAY : You’ve waited for so long~,EXO-M is finally back in China to meet you, I’m very happy. We received a lot of love from friends & fans in Korea, and to fans in China, thank you for always supporting EXO-M, hope to meet everyone more often, I feel happy and warm every time I see you. You will always love us, right? I love you~^^

CHEN : Hello~! EXO-M has come back from Korea! I’m really thankful and glad because fans give EXO-M a lot of support. It’s been a great strength to me!! I will show you my best side with this strength! Please give us love~

We will work hard so that 12 members of EXO can show you great performances in China. I love you~ Bye. (p.s. I missed you ㅜㅜ)

TAO : Hello everyone! I’m kungfu panda Tao. Previously we gathered with EXO-K members in Korea, went to LA together, had fan signs together, and had a stage of 12 members, I didn’t know that so many fans would show up, I’m happy

I also felt your passion at the Beijing airport, thank you everyone! At the same time that you’re loving us, we’re also loving you, we’ll work hard to repay your love. Tao loves you~!

Baca lebih lanjut

Taut

Halo, kami selaku admin EXO_INDOFans banyak mengucapkan terimakasih kepada kalian yang mau berpartisipasi di project kami. Hasil karya kalian semua bagus dan membuat para admin bingung menentukan pilihan mana yang pantas jadi pemenang.

Kami memutuskan untuk memposting semua FF yang masuk pada e-mail kami, dengan tujuan agar karya tulis para author yang berpartisipasi bisa dibaca juga oleh readers 🙂

Kami para admin tidak merubah sedikitpun hasil karya kalian, kamu hanya memposting ulang karya kalian. Baiklah selamat membaca beberapa hasil karya author yang berbakat 🙂

—————————————————————————————–

Title : One and Six in Mei

Author: Hwang Ririn (@widiaputri23)

Rating: PG -17

Leght: oneshoot

Cast:

  • Byun Baekhyun / Baekhyun
  • Jung Mingi (OC)
  • Mrs. Park Ri Sung (OC)
  • Luhan
  • And other

Annyeong haseyoooooo….

Hola-hola, saya bikin cerita tentang ulang tahunnya Baekhyun oppa nih. Saya bikin cerita ini, sekalian saya persembahkan buat teman saya yang emang biasnya Baekhyun oppa. Terus kebetulan juga ulang tahunnya sama-sama di bulan Mei. Saya bikin cerita ini, asli hasil imajinasi dan lamunan saya loh =)) *ga nanya kayanya yah, haha*

Ya udah ya, yu ah kita mulai aja ceritanya….

Baca lebih lanjut